Om mig

Da jeg startede med at praktisere, var det vigtigt for mig at beskæftige mig med noget klassisk og håndgribeligt, og jeg er oprindelig uddannet Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør på Den Skandinaviske Skole for Fysiurgisk Massage: MUSCULUS.

Jeg er medlem af Brancheforeningen for Fysiurgisk Massage. Siden 2004 har jeg videreuddannet mig, og jeg er blandt andet også uddannet kropsterapeut hos TOTUM, samt kurser i manuel stress- og traumebehandling: “Senthes”.

Gennem årene er jeg blevet endnu mere opmærksom på, hvordan krop, psyke og ånd hænger sammen, og jeg mærker dette dagligt på både egen og klientens krop. Her ser jeg det som min opgave at kunne afkode kroppens sprog og overføre det til min behandling.

Min tro på at der findes mere mellem himmel og jord, har givet mig en helt naturlig tilgang til også at gøre brug af redskaber fra den alternative verden, da det skærper mine sanser yderligere. Jeg benytter mig i min behandling af Reiki healing, intuitiv healing og chakra-afbalancering og pendulering.

Det vigtigste ved min behandling er, når jeg mærker og ser de positive forandringer, der sker hos min klient, og at det bringer energi og glæde hos os begge. De øjeblikke, og klienters aha oplevelser, er virkelig værdifulde. Det giver mig inspiration til at fortsætte med at deltage i kurser og uddannelse, der løbende medvirker til min transformation, alt sammen i ønsket om at blive en endnu dygtigere behandler.

 

————————————————————–

 

Rent praktisk ligger min klinik som tilbygning til min private bolig i landlige omgivelser, hvor jeg har haven lige uden for døren, så jeg kan nyde min frokost der, når vejret tillader det. Det giver mig overskud allerede fra dagens begyndelse, at jeg har min klinik hjemme, så jeg ikke skal stresse for at nå frem.

Tidligere i mit arbejdsliv har jeg arbejdet som uddannet økonoma, hvor jeg blandt andet i mange år lavede mad til børn. Jeg elsker at strikke , hvilket jeg slapper fuldstændig af med og nærmest kan gøre, mens jeg tænker på alt eller ingenting, eller jeg mødes med andre en weekend på en strikke-camp.

Det er meget vigtig for mig at komme ud i naturen, og jeg har en meget tilfreds hund, når jeg tager ham med på mine ture i skoven eller på stranden, som jeg er så heldig, ligger lige i mit nærområde.

Jeg har altid holdt af at bevæge mig, så når det passer ind i mit program, dyrker jeg Body Fulness, yoga og Qigong. Jeg er desuden gift, vi har sammen to voksne børn, og nye eventyr opleves for tiden i vores rullende sommerhus i form af en autocamper.

Hvis der er andet, du vil vide, så spørger du bare 🙂

Få frihed med kropsterapi nær Helsinge
Behandlinger på Bornholm
Kropterapi hilleriød