Reiki-/ og intuitiv healing

Healing kan ofte hjælpe dig til at skabe større indsigt, klarhed og balance.

Føler du dig træt og drænet for energi?

Selve metoden Reiki healing er en tusind år gammel healingsmetode, der stammer fra tibetansk buddisme og blev brugt af de tibetanske munke til selvudvikling og erkendelse. Metoden blev genopdaget i 1800 tallet af en kristen præst, Mikao Usui.

Dette er en intuitiv behandlingsform og kroppen tager imod, hvor den har brug for det. Healingen understøtter de processer du er i, på mange planer.

Reiki er en universel livsenergi. Energi defineres som kraften der virker og lever i alt. Jeg arbejder ud fra et holistisk menneskesyn, hvor den fysiske krop, det følelsesmæssige, det mentale og spirituelle hænger sammen som en helhed.

Ud fra devisen om at alt er energi, er det muligt at overføre universel energi til dig, hvormed din egen healingsproces aktiveres. Din krop har sit eget energisystem, og det er vigtigt, at der ikke er nogle blokeringer/ubalancer, da det ellers kan det vise sig som sygdomme, og det kan være, at det er i den forbindelse, at du mærker forskellige symptomer.

Hvordan foregår reiki healing?

Behandlingen foregår ved at du ligger på en briks med tøj på og et tæpper over dig og ofte noget over øjene. Jeg lægger hænderne på dig alt efter, hvor jeg mærker, der er brug for det. Nogle gange healer jeg uden berøring. Mine hænder bliver ofte meget varme. Det er tegn på at energien arbejder i dig, og dine selvhelbredende energier kan være i gang.

Ind i mellem veksler jeg mellem andre former for healing. Så som chakra afbalancering og pendulering,  alt efter hvad jeg mærker og føler, er det rigtige for dig.

Bestil en tid til reiki healing

Vil du høre mere om healing eller ønsker du at bestille en tid til behandling? Så er du meget velkommen til at kontakte mig ved at sende en mail til kontakt@bettina-kropsterapi.dk, ringe på telefon 29 82 61 14 eller udfylde min kontaktformular.