Reiki healing

Behandling af energi

Føler du dig drænet for energi? Med reiki healing fokuserer jeg på din livsenergi. Ordet reiki stammer fra Japan, hvor energi defineres som kraften der virker og lever i alt. Jeg arbejder ud fra et holistisk grundlag, hvor kroppen og psyken opfattes som en helhed. Ud fra devisen om at alt er energi, er det muligt at overføre energi til dig, hvormed din egen healingsproces aktiveres. Kroppen har sit eget energisystem, og det er vigtigt, at der ikke er nogle blokeringer/ubalancer, da det ellers kan det vise sig som sygdomme, og det kan være, at det er i den forbindelse, at du mærker forskellige symptomer.

Reiki healing og intuitiv healing af alternativ behandler

Jeg veksler mellem forskellige former for behandling alt efter, hvad jeg mærker og føler er den rigtige behandling for dig, det kan f.eks være Reiki healing, Intuitiv healing, chakra- afbalancering og pendulering. Under behandlingen vil der være afslappende musik i baggrunden.

Bestil en tid til reiki healing

Ønsker du at bestille en tid til behandling, eller har du nogle spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte mig ved at sende en mail til kontakt@bettina-kropsterapi.dk, ringe på telefon 29 82 61 14 eller udfylde min kontaktformular.