Kropsterapi og Senthes

Føler du ubalance i kroppen? Gennem Kropsterapi (Senthes er beskrevet længere nede på siden) anskuer jeg kroppen som en helhed, hvor krop, psyke og ånd hænger sammen. Jeg tager forskellige massageteknikker og pulseringer, tryk på zone-og akupunkturpunkter samt åndedrætsteknikker i brug, så du kan opnå forløsning og genvinde balance i kroppen.

Behandlingsformen har bl.a. til hensigt at skabe balance i dit nervesystem. Sætte gang i kredsløbet. Aktivere gennemstrømning i kroppens energisystem, således at der sættes gang i kroppens egen selvhelbredende processor. Lad din intelligente krop vise dig vej!

Kropsterapi er en behandlingsform der tager udgangspunkt i et helhedsbillede af kroppen.

Nogle fordelene ved kropsterapi:

Kropsterapi er en holistisk måde at anskue kroppen på. Kropsterapi sigter mod at balancere kroppen og øge velvære og velbefindende. Fordelene ved kropsterapi kan omfatte:

  1. Afslapning og stressreduktion: hjælpe med at slappe af og reducere stress og angst, da det øger blod-/ og energigennemstrømningen og frigører spændinger i kroppen.
  2. Forbedring af bevægelighed: hjælpe med at forbedre bevægeligheden og fleksibiliteten i leddene, hvilket kan være nyttigt for dem, der lider af ledsmerter eller stivhed.
  3. Forbedring af søvnkvalitet: hjælper med at forbedre søvnkvaliteten og lindre søvnløshed.

Terapi med kroppen i fokus

Kroppen og ikke mindst din sjæl, husker vores nuværende og tidligere liv, og hvad hovedet kan havde valgt at glemme/fortrænge, eller syntes umiddelbart at være kommet videre med, kan kroppen gemme på. En fysisk smerte, en udfordring som du måske længe har været generet af, kan blive forløst under en behandling med  kropsterapien, så du vil gå fra mig lettere og lysere i krop og sind. Jeg taler altid med dig, når du kommer, og en egentligt samtaleterapi kan indgå, som en del af behandlingen, hvis du ønsker det.

Senthes – traume og stressbehandling

“Sense the Stillness” eller “Fornem Stilheden”

Senthes er en manuel, meget blid, kropsterapeutisk behandlingsform, men ikke desto mindre, meget virksom! Den kan med fordel bruges til stresset eller traumatiseret kropsvæv.

Ved metoden kontaktes vævet meget varsomt og trygt, ved hjælp af en hel subtil sansemæssig kontakt, begynder vævet at søge tilbage til sin oprindelige struktur. Og fastlåste væv løsnes ved egen hjælp. Balancen er genoprettes. Med re-balancering af muskelspændingstilstande sættes vitale kropsressourcer fri og gør det muligt at genetablere kropslig frihed og menneskelig overskud efter traumatiske hændelser.

Balance i sind og krop

Det er min erfaring at Senthes metoden, er lidt ligesom at kroppen stille og roligt guides, i stedet for at blive presset til noget. Derved er metoden ikke så konfronterende, men tværtimod inviterende i vævets tempo. Vævet søger ind i en mere fredfyldt og afslappet tilstand med balance mellem de forskellige væv. Når man har være udsat for traumatiske hændelser eller er stressramt, anbefaler jeg altid at man rådfører sig med egen læge. Og eftersom vi mennesker alle er forskellige vil behandlingen også opleves forskelligt, fra menneske til menneske. Det afhænger også af den enkeltes fysiske og psykiske tilstand.

Ønsker du at bestille tid til en behandling eller ønsker du at høre mere om Kropsterapi og-/eller Senthes? Så har du mulighed for at kontakte mig ved at ringe eller sms på telefon 29 82 61 14. Sende en mail til kontakt@bettina-kropsterapi.dk eller udfylde min kontaktformular. Jeg ser frem til at høre fra dig.