Totum kropsterapi i Frederiksværk

Føler du ubalance i kroppen? Gennem totum kropsterapi anskuer jeg kroppen som en helhed, hvor krop, psyke og ånd hænger sammen. Jeg tager forskellige massageteknikker og pulseringer, tryk på zone-og akupunkturpunkter samt åndedrætsteknikker i brug, så du kan opnå forløsning og genvinde balance i kroppen.

Terapi med kroppen i fokus

Kroppen husker vores liv, og hvad hovedet kan havde valgt at glemme/fortrænge, eller syntes umiddelbart at være kommet videre med, det gemmer kroppen på. En fysisk smerte, en udfordring som du måske længe har været generet af, kan blive forløst under en behandling med Totum kropsterapi, så du vil gå fra mig lettere og lysere i krop og sind. Jeg taler altid med dig, når du kommer, og en egentligt samtaleterapi kan indgå, som en del af behandlingen, hvis du ønsker det.

Bestil en tid til totum kropsterapi

Jeg tilbyder Totum kropsterapi på min klinik i Frederiksværk, nær Hillerød og Helsinge. Ønsker du at bestille en tid til behandling, eller har du nogle spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte mig på telefon 29 82 61 14, sende en mail til kontakt@bettina-kropsterapi.dk eller udfylde vores kontaktformular.