Totum kropsterapi

Føler du ubalance i kroppen? Gennem totum kropsterapi anskuer jeg kroppen som en helhed, hvor krop, psyke og ånd hænger sammen. Jeg tager forskellige massageteknikker og pulseringer, tryk på zone-og akupunkturpunkter samt åndedrætsteknikker i brug, så du kan opnå forløsning og genvinde balance i kroppen. Totum kropsterapi er en effektiv behandlingsform, der tager udgangspunkt i, at der hvor du føler smerte, ikke nødvendigvis er der, hvor smerten opstår.

Terapi med kroppen i fokus

Kroppen husker vores liv, og hvad hovedet kan havde valgt at glemme/fortrænge, eller syntes umiddelbart at være kommet videre med, det gemmer kroppen på. En fysisk smerte, en udfordring som du måske længe har været generet af, kan blive forløst under en behandling med Totum kropsterapi, så du vil gå fra mig lettere og lysere i krop og sind. Jeg taler altid med dig, når du kommer, og en egentligt samtaleterapi kan indgå, som en del af behandlingen, hvis du ønsker det. Jeg tilbyder også cupping sam reiki healing.

Bestil en tid til totum kropsterapi

Vil du bestille en tid til behandling, eller har du nogle spørgsmål? Du er meget velkommen til at kontakte mig på telefon 29 82 61 14, sende en mail til kontakt@bettina-kropsterapi.dk eller udfylde vores kontaktformular. Jeg ser frem til at høre fra dig.