Om mig

Kropsterapi & Massage

v/Healer Bettina Henriksen

Om mig:

Igennem de sidste 15 år har jeg løbende uddannet mig indenfor den alternative verden og har egen klinik. I begyndelsen var det vigtigt for mig, at beskæftige mig med noget håndgribeligt. Det er her den fysiurgiske massage kommer ind i billedet. Jeg er Registreret Alternativ Behandler, RAB-godkendt.

Jeg har dog altid været tiltrukket af den spirituelle verden, og har altid været overbevist om, at der findes mere mellem himmel og jord, end hvad vi kan se med det blotte øje. Undervejs er jeg blevet mere overbevist om, at krop, psyke og ånd hænger uløseligt sammen. Det er så her, at kropsterapien for mig melder sig på banen. At se kroppen som en helhed. Løbende bliver min intuition skærpet, for hvad der ellers melder sig på banen i en pågældende behandling. Især med fokus på hvilket menneske jeg har med at gøre. Og hvad der evt. også, ville være godt for vedkommende, i forhold til hvad jeg kan byde ind med. 

Det er naturligt for mig at arbejde indenfor den alternative verden, med de muligheder det giver mig, så jeg kan hjælpe andre. Det giver mig energi og glæde i min hverdag. Jeg er oprindelig uddannet økonoma og har arbejdet mange år indenfor madbranchen.

Jeg er gift og har to børn.

Kontakt:
Kropsterapi & Massage

v/ Healer Bettina Henriksen


Tlf. eller sms: + 45 2982 6114

Email: bettinahenriksen1@hotmail.com

Åbningstider:

Primært mandag-fredag, ifølge aftale.RAB-registreret

Cvr.nr.: 28620845